Om oss

För Företag och Privatpersoner – Vår Historia och Värderingar

HJ:s Byggnadsställningar har varit en del av branschen sedan 1996. Under våren 2020 välkomnade vi en ny delägare, Richard Carlsson, som nu driver företaget tillsammans med Jonas Carlsson. Tillsammans utgör vi en dynamisk och kompetent kraft inom byggnadsställningsbranschen.

Vi betraktar oss som ett högst flexibelt företag och strävar alltid efter att uppfylla våra kunders mål och krav på bästa sätt. För oss är kommunikation av högsta vikt, och vi ser till att ha en öppen dialog med våra kunder under hela projektets gång.
Vi har förtroendet att montera och hyra ut byggnadsställningar och hängställningar för fasader och industri till både företag och privatpersoner i hela Småland.

Vårt åtagande är att erbjuda enastående service och att leverera arbete av högsta kvalitet. För att säkerställa detta använder vi högkvalitativa material och verktyg, inklusive Plusåtta och Burton. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder det bästa och mest pålitliga inom branschen. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt – vi ser fram emot att samarbeta med dig och överträffa dina förväntningar!

Alltid Högsta Kvalitet – Kundernas Nöjdhet Är Vår Prioritet

Vi avslutar inte ett projekt förrän både kunden och vi själva är fullständigt nöjda med resultatet. Våra tjänster riktar sig till både företag och privatpersoner över hela Småland, och vi garanterar att du får utmärkt service och arbete av högsta kvalitet.


Erfarna inom Byggnadsställningar och Hängställningar
Vi är specialister på att montera och hyra ut byggnadsställningar och hängställningar för fasader och industriella projekt. Här nedan kan du se några exempel från våra referenskunder.


Denna version av texten sätter kundernas nöjdhet och hög kvalitet i fokus samtidigt som den tydligt beskriver dina tjänster och målgrupp. Det ger potentiella kunder förtroende för ditt företag och dess förmåga att leverera på deras behov.

Varför Våra Kunder Väljer Oss:


Tidsramar som Hålls: Vi är kända för att slutföra projekt i tid och leverera en smidig och effektiv planering.


Säkerhet Först: Säkerheten är vår högsta prioritet. Vi tar inga genvägar när det gäller att säkerställa en trygg arbetsmiljö.


Funktionella Resultat: Våra produkter är inte bara estetiskt tilltalande, de är också konstruerade för att fungera felfritt och långvarigt.


Kostnadseffektivitet: Vi är medvetna om budgeten och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.


Vällutbildad Personal: Vår personal är välutbildad och erfaren, vilket säkerställer att varje projekt är i kompetenta händer.


Experter inom Vårt Område: Med årtionden av erfarenhet är vi stolta över att vara branschexperter inom vårt område.Kontakta oss för prisförslag eller för att få mer information. Vi ser fram emot att samarbeta med er och uppfylla era behov på bästa sätt.